B-dul Iancu de Hunedoara nr 2,
Sector 1, Bucuresti
email:office@eurocasa-eci.ro
0747.08.08.10
021.231.99.88

office_at_eurocasa-eci.ro
VANZARI
INCHIRIERI
Recomandarile noastre
Vila in Titulescu
399.000 EUR
Vila in Pipera
950.000 EUR
Apartament in Nordului
2.000.000 EUR
Apartament in Nordului
799.800 EUR
Apartament in Romana
150.000 EUR
Despre Noi
EUROCASA CONSULTANTA

Suntem o companie specializata in consultanta, intermediere si asistenta juridica pentru incheierea tranzactiilor imobiliare de vanzare-cumparare si inchiriere.
Experienta noastra de peste 20 de ani de activitate pe piata imobiliara romaneasca ne recomanda ca fiind o echipa de profesionisti in domeniu.

MISIUNEA EUROCASA CONSULTANTA 

Acordam intreaga noastra atentie fiecarui client oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si totodata asistenta necesara incheierii unei tranzactii in cele mai avantajoase conditii pentru bugetul propus si in cele mai bune conditii juridice.
Echipa noastra de profesionisti este in legatura permanenta cu partenerii nostri pentru a rezolva cu succes cerintele lor, cautand in permanenta sa fie in deplina concordanta si foarte bine informata in ceea ce priveste dinamica pietei imobiliare romanesti. 

Vrem sa anticipam si sa depasim asteptarile dumneavoastra prin servicii complete bazate pe angajament, comunicare si lucru in echipa.

VIZIUNEA EUROCASA CONSULTANTA

Intrarea in Uniunea Europeana a ridicat standardele si calitatea serviciilor in domeniul imobiliar. De aceea, credem ca in viitorul apropiat vor supravietui doar acele firme care isi vor imbunatati in mod continuu activitatea si care vor reusi sa ofere servicii de cea mai buna calitate, practicand comisioane rezonabile si solutionand problemele clientilor in cel mai scurt timp.

Consideram ca viitorul este al acelor firme care isi vor desfasura activitatea pe baza unor sisteme de management competitiv si performant, care vor utiliza inteligent atat informatiile culese din piata cat si noile tehnologii ale informatiei, toate acestea oferind un avantaj major in fata concurentei.

VALORILE EUROCASA CONSULTANTA

Maniera noastra de afaceri are la baza 3 valori fundamentale in care credem cu tarie:
Performanta - pentru ca oferim rezultate concrete clientilor nostri, indiferent de amploarea si complexitatea proiectelor;
Angajament - pentru ca ne dedicam cunostintele profesionale si energia creativa pentru solutionarea cererilor lor in relatia de parteneriat pe care o avem cu acestia, succesul clientilor nostri insemnand implicit si succesul nostru;
Profesionalism - experienta acumulata cu fiecare tranzactie finalizata, ne-a asigurat un loc printre companiile imobiliare de succes, brokerii nostri imobiliari oferind servicii de o calitate ireprosabila in deplina concordanta cu deviza noastra:

Experienta, 
Consecventa, 
Inteligenta!!!
Cauta oferte
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
convertor valutar
Curs valutar
1 EURO=4.6595 RON
1 USD=3.7306 RON
Despre noi
Contact
Servicii
Site realizat pentru EUROCASA INVEST CONSULTANTA