B-dul Iancu de Hunedoara nr 2,
Sector 1, Bucuresti
email:office@eurocasa-eci.ro
0747.08.08.10
021.231.99.88

office_at_eurocasa-eci.ro
VANZARI
INCHIRIERI
Recomandarile noastre
Vila in Titulescu
399.000 EUR
Vila in Pipera
950.000 EUR
Apartament in Nordului
2.000.000 EUR
Apartament in Nordului
799.800 EUR
Apartament in Romana
150.000 EUR
Pagina servicii

Consultantii Eurocasa Invest Consultanta au o experienta de peste 20 ani in domeniul Imobiliar, agentia noastra putand sa va asigure urmatoarele servicii:

Tranzactii Imobiliare

Oferim consultanta de specialitate in incheierea tranzactiilor imobiliare, punand la dispozitia clientilor nostri un portofoliu impresionant de proprietati, precum si studii de piata pentru a asigura acestora evaluarea corecta a achizitiei/vanzarii. Asiguram clientilor nostri toate serviciile necesare incheierii tranzactiei Imobiliare (verificare acte, notariate, obtinerea documentatiei cadastrale si a Cartii Funciare).

Evaluari si Expertize

Impreuna cu colaboratorii nostri venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, atat cu proiecte de constructii civile si industriale, precum si cu expertize, solutii de consolidare si reabilitare, precum si cu asistenta acordata in procesul de obtinere a autorizatiei de constructie. Pentru evaluarea exacta si corecta a unei proprietati si pentru estimarea valorii de piata a proprietatilor imobiliare in vederea tranzactionarii, va stau la dispozitie consultantii nostri, atestati ANEVAR.

Marketing

Departamentul de Marketing  al companiei noastre poate realiza planuri de marketing pentru promovarea ofertelor Imobiliare. Aceste planuri de marketing cuprind studii de piata, analiza profilului clientului ce poate fi interesat de proprietatea dumneavoastra, pozitionarea imobilului in piata, stabilirea elementelor de identitate ale produsului, canalele de promovare ale acestuia, pentru a obtine rezultatul dorit in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret pentru clientul nostru.

Cauta oferte
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
convertor valutar
Curs valutar
1 EURO=4.6595 RON
1 USD=3.7306 RON
Despre noi
Contact
Servicii
Site realizat pentru EUROCASA INVEST CONSULTANTA